Tuesday, January 18, 2011

Myspace Akiss.

malam tadi selepas meracau cable mp3 ntah campak mana tak jumpa. aku bawak diri dgn membincangkan isu zodiak dgn Aket sampai sakit kepala gelak. hikhik. itu aku cerita dlm episod lain k.

so lepas kecoh gelak psl zodiak, Aket tido, aku jugak takleh tido. tahu kenapa, mengadap benda ni :

myspace.com/akiss_ferrero_rocka. last update : 28 Nov 2009, 'Apa Itu Myspace?'. playlist tu tgk no.1, Lenka - Trouble Is A Friend, caller ringtone sampai skrg kot? ;p The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go, dan semua lagu The Ting Tings.

dulu ini yang penting utk tahap ke'market'an kita kat mespes kan? sentap je bila kawan baik kite tak letak kite kt top friends. hak hak. oh yg top 1 tu, kak Yvonne Martel dari Phoenix, Arizona. kakak angkat saya dan Cupi. masa ni Cupi dah delete mespes, selalu dia Top 1 ;p

10 dari 12 Top Friends masih ada, dan skrg aada di FB. bagus ;)

masa ni dah ujung2 dah ni, kalau tak kawan beribu, at last, aku delete semua, tgl 89 je! tgk FB aku nk buat camtu gak nnti, boleh?

ok, ok. kita proceed gambar-gambar peberet aku dulu.


gambar terawal. 5 years ago. masa tu jacket cantik itu (konpiden) baru beli kat JJ Mid Valley, sampai kat tren, terus suruh adik aku amek gambar. mihihiih. oh, nak tahu, jacket cantik tu sampai skrg masih ada, masih cantik kondisinya. dan tak pernah terpikir nak buang atau pre-loved kan ;)

klcc park. duk tgh jalan selepas lemas dalam pc fair.

a-hah! ini paling suka. masa konsert mtv asia - good charlotte! dengan kawan baik, ehem.

sapa ingat ini dekat mana? masa ni Jabbe belum buat extension rambut lagi. haha. ok ni masa rantai art event 2008. bulan lepas, pergi rantai event ini mmg dah tak meriah macam dulu, dah tak sama. yang sama adalah orang yang aku pergi dengan ;p

fokus stokin tangan jaring-jaring kat tgn aku. emo?

tali pinggang tu, tali pinggang tuuuu...ganah tu. di bukit bendera penang.

oh ini kat tasik shah alam, dah lama tak pergi!

parking kete mid valley ;B

ini lah gambar terpaling sukaaaaa! tgk aku dah guna perkataan parisjaya sejak 2007 lg ;p oi rindu kasuit itu! tak igt lah apa event kt putrajaya ni, hurm.

dah la tak tido sampai jam 2, tgk komen2 gambar gelak sorang-sorang. seb baik hantu khurafat tak teman aku gelak kat sebelah. ;(

semua gambar di ambil pakai digital camera pertama aku. angle semua nk best2, tp aku mengaku lah, sejak pakai dslr, agak kureng kreativiti. zaman digital camera masih terbaik ;)

ok sebenarnya rindu jeans koyak size 27, vans, t-shirt size s, yer, zaman 48-49kg, rindu zaman mespes, geng2 kaki komen gambar. huww nak akiss ferrero yg duluuuuu...haiiijjyo!


ok bai!

*semua gambar sila zoom-in, tp x ikut kronologi hihihi ;p
*tp siyes lah, mespes byk mempertemukan aku dgn ramai kawan derr, klu nk banding dgn fb.

3 comments:

adrinaqamarina said...

banyak gambar dalam ms yang dah dibuang, tinggal satu je. hehe

Kap said...

manyak kurus.

macam avril, dulu pakai seluar sekarang pakai skirt.

hahah.

akiss ferrero. said...

KAP! hahaha. aku suka komen kau. tepat ;p

adrina, knp buang? ;p