Wednesday, March 2, 2011

Day 2 - If you could chose a time period to be born at , which one would it be and why?

err, 1988? why? sebab nak sebaya dengan adik aku, haha.

kadang-kadang aku rasa adik aku tu abang aku. dari sudut pengurusan diri, masa dan displin, mmg die power dari aku. cara berpikir, hebat. perangai aku dah tentu lebih budak-budak dari dia. dia jugak yang ajar aku something new, ayat peberet "kau ni noob ah!", dah la tak pernah nak panggil aku kakak. sama lah macam kawan-kawan sebaya dia, mana reti panggil aku 'kak' akiss? dari segi fizikal, toksah cakap ah. konpem dia abang aku.

cuma aku rasa aku ni kakak bila dia mula bersuara "kakak, celcom 10!"

dah macam kedai topup.

ok bai.

2 comments:

Dinda Iva said...

Done hehehehe

http://missivasaionji.blogspot.com/2011/03/day-2-if-you-could-chose-time-period-to.html

akiss ferrero. said...

ok tq.