Wednesday, August 24, 2011

Berbuka Puasa Bersama Ex-SKP.

majlis dimulakan dengan o-som siapa yang akan pergi ambil sup tulang, dan pembahagian kumpulan untuk ambil makanan. bagus, tak sia-sa cikgu sekolah rendah ajar nilai-nilai murni.

gambar makanan takde, cuma pelik binti ajaib, dalam banyak-banyak lauk, kenapa sambal belacan yang habis dahulu???
bila berjumpa rakan sekolah rendah, perangai mestilah semua tahap sekolah rendah kan. siapa umur 27? ntah. siapa ntah.
sempat lagi melepak di jambatan sambil makan coklat raya, sambil menonton aksi yang jarang kita lihat, superbike di willy-willy kan.
kenapa ade gambar ni, aku tak perasan, mcm perempuan separa sihat je? ngeh ngeh ngeh.

thanks Shie, Haqmar, Apai, Apit & Fakrul, raya datang rumah ye. jangan nak setahun sekali jumpa sangat.

ok bai!

*update laju-laju kerana kerja agak byk hari ini.



2 comments:

are_pai2812@yahoo.com said...

saye sukeeeeee..... nti wt lagik k.. hahahaha...

akiss ferrero. said...

yee, haruslah buat sokmo, saya pun sukaa ;)

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...