Thursday, August 25, 2011

Berbuka Puasa.

farrah ajak iftar untuk sekali lagi, tapi kali ni nak makan di luar, sebab hari itu dah memasak meriah mak ngah, kali ini nak iftar dengan konsep santai-tiada jalan jem-view cantik-buffet-grilled lamb, maka kat Umai jawapnya.

lepas sesi makan kamiorang pergi alamanda secara konvoi. poyo je ayat mcm nk balik penang. hahaha.

amboi mata.
akiss dengan senyuman palsu penuh keibuan. hahaha.
;)
jemputlah datang beraya ke rumah kami, kat alamanda je ;)

ok bai!

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...