Thursday, September 29, 2011

open house kategori pejabat.

ini pula peristiwanya adalah pada 13 & 14 September. jamuan raya Unit ku, dan peringkat kementerian pula.
hai, pertama kali dalam hidup bukak dan potong lemang, siyes. selama ni tahu ada dalam pinggan je siap dengan rendang.
dekorasi hasil tangan kami, setengah sebelum majlis tetiba opis black-out -_-"
dan ini malam keesokannya, majlis raya dengan mc nya adalah the kontroversi didie alias dan juga, si enot. majlis juga dihadiri beberapa artis lain, neelofa, ady putra etc.
kewl kan enot!
tadaaa! dalam banyak-banyak persembahan artis, ini yang paling aku suka. fu-yoh akiss layan m-pop sekarang. kekekeke. tp siyes, memula dulu terkutuk gak, tp melihat kesungguhan dorang, ke-sweet-an dorang, terus rasa macam ok lah, takpelah, asalkan korang bahagia ;p

minah Aket enteprem
the housemates.
aksi berani mati lepak parking lot tetengah malam, nasib baik takde entiti nak enteprem gak ;p

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...