Saturday, October 1, 2011

desperate housewives season 8!

sabtudae, pagi-pagi dah setel nonton desperate housewives season 8, episod 1. konfem ye kawan-kawan, ini musim terakhir desperate housewives.

*nanges hujung katil


sy akan merindui Susan Mayer, Gabrielle Solis, Lynette Scavo dan Bree!



the promo video. ni yang macam nak download balik dari season 1, hnsss hnss! sejak 2005 kot mengikuti series ini. satu-satunya series yg aku bertahan mengikuti setiap season, dulu pernah gak tgk Gossip Girls, sampai season 2 je, bosan asik rebut lelaki, kapel, putus bla bla. hahaha, Glee tak minat. pastu Vampire Diaries pun tgk sbb Ian Somerhalder. hehehe.

oh, dah oktober!


ok bai!

*semangat mendownload semakin hebak, thankslah adik Cupi kerana terel. dulu download satu episod kena tunggu 45 minit, sekarang kurang dari 15 minit dah siap. wee!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...