Thursday, December 22, 2011

Hantu Karaoke.

peristiwa 28.11.2011, melepak makan dan karaoke sampai lobam.
dinner di kampung baghu. tak ingat nama restoran *tepuk dahi
ini BB Mirul Lambung, aku sampai sekarang tak paham motif letak gambar Aaron Aziz sebagai wallpaper. aku yang wanita pun tak minat Aaron tahu? hahaha. eh.
basah tekak di Canai, sebelum bertukar menjadi hantu.
*bertukar!!!
buat bodoh-bodoh dengan menyanyi lagu Senario. -_-"
kebende gengster pegang mic begini? ok sesi ini tamat 5.30 pagi. amek kau. pastu pagi yang sama jugak, aku ada janji dengan Yah, kawan masa PSP. dah lama gila kot tak berjumpa.
hehe.
hehe.
HAHAHAHA!

sesi awal pagi 2.00am - 5.30am, sesi pagi 1.00pm-5.00pm. gila dah macam penyanyi professional ;B

ok bai.



No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...