Friday, December 23, 2011

Perjumpaan Ahli Rumah Abstrak di Murni Discovery.

peristiwa 3.12.2011, mendapat sms bahawasnya Kak Iza akan singgah KL untuk berjumpa kami yg ahli Rumah Asbstrak, maksud sy, rumah sewa lama lah, mana lagi :B
nak order je amek masa setengah jam sebab seronok tengok nama menu, i love you, i miss you segala mak enon. lepastu masa nak order kelam kabut sebut, nebes punya pasal. ini si Farrah lah mengidam, teringin makan sini sejak entri aku yang INI.
don't worry, be happy. cis ungkapan zaman sekolah dolu2 ;B
hai adik Rifqi, hujung bulan ni dah setawun
ini saya punya nasi LEMAH.
missing in action, Dayang Mazlin dan Nor Izyana dan Hazwani. bila tgk gambar ni, rasa nak balik ke zaman 2007-2009 :(

*makan kat murni, posing kat Makbul. whateverrrrr.


lepastu ke Uptown Shah Alam, menjadi pemandu pelancong ke pada Farrah & Family yang pertama kali di sini.

ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...