Thursday, December 29, 2011

Ipoh - Ipoh Mali!

peristiwa 6 & 7 Disember, ambil cuti untuk ke Ipoh untuk majlis konvo adik Aket, adik Aket adik aku jugak. giteww.

Holly-poh. sebelum peristiwa kena saman speed-trap. heeh :B
check-in Ecotel Ipoh, belakang 1 Casuarina. siyes best, hotel baru, bilik simple & selesa, dan yg paling perlu ada dalam setiap hotel, Free WIFI in every room.
ini bilik air dia. kemain sexayyyy!
malam tu, tak pergi mana. pergi giant pastu g ipoh parade, cari kasut adik. pastu jumpa stall Mr. Cendol. nak jalan-jalan Ipoh, mana lah aku reti. lagipun penat dan esok kena bangun 5.00 pagi.
sila rujuk gambar sebelum kalau tertanya mana datang eskem dalam cendol ini.
memperkenalkan Farida adik Aket.
memperkenalkan cinta hati baru. nangis tengok betapa comelnya dia T_T
memperkenalkan cinta hati baru Aket jua. eh.
pastu lepak bilik tgk tv, kebetulan ada #harimaumuda kat tv1.
memperkenalkan adik aku Cupi. bahahah!
najemi bieber.
camwhoring, dari malam ke siang.
masa untuk membeli bunga. perkara tipikal di majlis konvo
:)
eh.
:)

terimalah pose paling poyo 2011.
Mee Rebus Ramli. sedak!
ok sy order dua. ingat aku jenis makan mee je bole kenyang? *patdd
hi kawan-kawan ;)
sepanjang perjalanan, hujan gerimis. basah sepanjang jalan, macam kat Forks, Washington. ye, jauh di sudut hati aku, how i wish The Cullens adalah benar-benar wujud. *sambil merenung bukit bukit sepanjang jalan.

breaking dawn at tapah.
Ed-kiss dan Ja-ket. boleh?

ok bai!


2 comments:

Nazrul Akram said...

gambar ko amik mmg sangat cun siott....! mmg terror....

akiss ferrero. said...

hehehehe thank you :p

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...