Sunday, January 1, 2012

New Girl!

sekarang sedang gila tengok ini series, dah lama dh keluar sejak bulan september atau oktober kan, cuma i busy dan hari ni download zass dari episod 1-9. episod 10 kena tunggu 5hb Januari.

what, Januari, kita dah masuk tahun baghu ke? ;p

penyebab utama tgk mestilah sbb ada zooey deschanel, plus aku suka gila kot watak Jess (bukan awak ye Kap ;p ) dia dalam ni, sewel, weirdo, awkward, dan bijak. itu yg penting.

ehem, jap perasan kap. see, dia pakai flat biru, dan aku pun ada handbag bulat macam tu. heeeh!

ini antara scenes yg aku suke, comel gila?


dan, tgk camne adoghable-nye Zooey D can't say the 'P' word, hak hak hak.


ok bai!

2 comments:

mimi mn said...

cerita ni freaking adorable kan?

akiss ferrero. said...

saaaaangat! hahaha

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...