Tuesday, February 7, 2012

Chap Goh Meh dengan Khairul Fahmi Che Mat ;p

cuti thaipusam sedara datang seremban. panai-pandai je aku tukar tajuk chap goh meh -_-". jadi bawak lah macik jalan-jalan, dia request nak pergi pyramid.

twtup tidur. kikikik jahat gila letak gambar tak jadi, matik mak maghah kalau nampak :P
macam.... k takpe.
akiss tiger dengan mirul lambung.
tengok permainan niiii, zaman aku dulu penguin naik tangga, sekarang angry birds naik tangga. :8B
anak kedua memang ada perangai cacat buat perangai memalukan di khalayak ramai. contoh picit ayam ini bagi memekak. kah kah kah. lupa nak bagitahu, semalam sepupu datang tanpa yang bongsu. adik aku yang bongsu pun takde sebab ada company trip ke Beijing. :)

OK!! masa yang dinanti-nanti kan. setelah makan besar abang long kawasan belanja, kitorang cuci mata tengok main ski.

MAKA! tadaaa!

apek, wan zack dan mirul lambung. :B

nasib baik keluar dengan sepupu lelaki, takde lah segan aku nak kejar bergambar, i kan pemalu? *pattd*

thanks apek kerana sudi melayan peminat seperti kami yg siap request ambil gambar dua tiga kali. selamanya harimau malaya :)

ok bai!


3 comments:

nqr said...

luniey takde ke wei?

akiss ferrero. said...

qistina salah blog ni. ;P

Natasya Naslin said...

waaa =) nice la dpt gmabr ngn apek .. hihi

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...