Saturday, March 17, 2012

Akiss in Square Hijabs | by Hijabiza :)

selaku presiden team-tudung-bawal-forever, saya ini dengan bangganya memperkenalkan Akiss in Square Hijabs, by Hijabiza :)

senang pakai dan di bentuk, It's So....Me!



pertama kali pakai tudung hijau, saya suka :B (mementang polka dots!)



Akiss in Monalisa Square Hijab :)



Square Hijabs | Leopard Print



Square Hijabs | Hanabiha dan Minimalis



Square Hijabs | Irdina Snake Print



Square Hijabs | Norakimi



Square Hijabs | Hijja



Square Hijabs | Paisley February



Square Hijabs | Arabian Wave

amacam? rasa macam nak kesemuanyaaaa tak? banyak lagi pilihan dan warna. ini antara my personal favourite :) ok ladies, jom kita Like --- > HIJABIZA!

orang-orang Segamat (terutama adik-adik UITM Segamat yang PTPTN dah masuk teww ;p) boleh walk-in terus di alamat ini :

Izawati Ahmad Fashion House
No 12A, Tingkat Atas,
Jalan 2/4, Taman Utama,
Bandar Utama,
85000 Segamat, Johor.

atau, boleh order online. lagi sekali, maghilah like fb page HIJABIZA! :)

*ejas square hijab*

ok bai!




3 comments:

nqr said...

OMG! lawa okeyyy

Izzat said...

lawa la hijab ni...
yang posing kat dinding tu ingat halimunan.. rupenye same kaler ngan baju.. hehe

syakey said...

akiss aje lah meniaga, sng cta. haha. amboih, kaler tudung nak matching dinding haaa