Sunday, March 18, 2012

Hi Abam Aaron Aziz!

rasa macam poyo, tapi nak up juga di sini. semalam hari jumaat kan kan, kiterang tengah bekerja titiba ada kawan sepejabat twit "aaron ajis dekat kafe!"

aku macam, eh eh, ini tipu ke ape ni. jadi terus lah sms Dayah yang sedang berkursus bahasa mandarin, shhhhuuup! mcm vampire Dayah turun ke kafe! peminat ketat katakan -_-


tadaaa! dia datang dengan wife dan anak-anak. wife dia pakai dress polkadots krkrkrkr :B

aku yang tak minat aaron aziz ni pun jadi nebes tak pasal-pasal akibat kekiutan beliau. -_-" menurut beliau, beliau baru sahaja pergi imigresen untuk utk apply PR (permanent residency). :)

ok bai!

1 comment:

Anonymous said...

bau asap la baju kau haron..

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...