Tuesday, April 3, 2012

*updated* Burger Bakar Kaw Kaw Kini Di Buka di Puchong :)

hari Ahad yang lepas, nampak cousin aku check in burger kaw kaw, tapi kat puchong. aku dah macam, aik, bukan kat wangsa maju ke? jadi apa lagi, kebetulan pagi semalam kawan kat twitter dan sebut-sebut nak pergi. saya selaku penggemar makanan sedap terus semangat, nak pergi malam ni jugak!

maka malam tadi lepas maghrib terus pecut ambil Nani, jumpa Rya di tol puchong terus kita buat adegan jalan-jalan-cari-makan-tak-jumpa-jumpa. kerana alamat salah, ingat dekat Puchong Permai, rupa-rupanya di Puchong Utama, bayangkan kat kul 10 baru jumpa lokasi. krkrkrkr. itu pun sebab aku rujuk fourquare cousin, dan nasib ada si Khai, kalau tak memang lepak mekdi lah jawapannya. ak ak ak.

saya punya, single beef cheezy baconizer. dia punya sedap, memang kemain sedap. terharu kita *tangan di dada*

aku amek satu je gambar sebab tak sabar nak makan, ini aku curi dari blog cikepal, heheheh. sila telan air liur sekarang!

*nangis air mata keju*


okay, bagi rakyat sekitar puchong, shah alam, sri kembangan, putrajaya, cyberjaya bolehlah datang sini. wangsa maju jauhkan. lokasinya adalah di Medan Selera Lokas Makana, Puchong Utama. kalau nak datang sini, ikut LDP senang, kalau tak jumpa jalan call aku lepastu aku tunjuk jalan pastu kena belanja aku burger yang 5 tingkat. hahaha. ok gurau.

masa nak bayar, kakak burger (sukahati kau panggil kakak tu kakak burger?) tersebut suruh LIKE FB mereka ---> www.facebook.com/burgerbakar, tetapi kami cakap, tapi kak kami ni semua penduduk twitterjaya, maka terus tetiba ada akaun twitter https://twitter.com/KawKawBurger.

more info :

Business hours 7:45pm until last patty.
Close every Thursday.
Address : Lokas Makana Food Court, No 15A, Jln. PU 13/2, Tmn Puchong Utama, 47140 Puchong, Selangor
Locations Google Maps : 2.983927,101.609201.
Landmark : Carrefour Puchong Utama

ok bai!

15 comments:

Anonymous said...

kalau kat google map apa Kordinat dia ek.. O.O

syrena said...

wow. berapa ringgit ni? boleh la save duit

akiss ferrero. said...
This comment has been removed by the author.
akiss ferrero. said...

dalam RM7.50 - RM12.00 :)

JLF e-Shop said...

Business hours 7:45pm until last patty.
Close every Thursday.

Address outlet Puchong: Lokas Makana Food Court, No 15A, Jln. PU 13/2, Tmn Puchong Utama, 47140 Puchong, Selangor

Locations Google Maps:2.983927,101.609201

Landmark: Carrefour Puchong Utama

akiss ferrero. said...

thank you! :)

Diari Kita said...

ahhh tidaak..nape ari khamis mesti tutup, baru plan nak gi malam ni. Nape aku jumpa entry ni hari khamis...huwaaa....penggemar tegar burger

Cho Zila said...

ala... baru tau der burger bakar kaw kaw kat puchong.. nak gi.. nak gi...

Anonymous said...

adakah burger bakar kaw kaw ni sama kat wangsa maju seksyen 2..?

akiss ferrero. said...

a ah, sama dengan yang dekat wangsa maju :)

Kamarool Ariff said...

Erm, sedap gak... Baru try semalam.. Macam quarter ponder McD.. Tp daging ni lebih sedap..

Syakir Rahman said...

WAH,.ini yg mcm kt wangsamaju tuh ke???

Syakir Rahman said...

da makin femes da berger ni...huhuhu

sohoque said...

Errmmm. Aku krg biasa area puchong. Kat shah alam x.der ker?

JLF e-Shop said...

Admin!!!!!

masa ops kami telah diawalkan kepada 6.45pm.

dah 13hb july stall kami telah siap. so boleh la snap snap lagi gambar sebab dah cantik :P

yg lain tu boleh visit website www.burgerbakar.com

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...