Wednesday, May 2, 2012

jejoget.

selamat pagi, assalamualaikum!

ok hari ini saya berazam untuk mengupdate belog sampai lebam. amek kau.

okay, ini peristiwa 23 Mac 2012 di mana saya telah mejerumuskan diri ke bidang tarian. ayat nak skema. lempang kang! ok begini ceritanya, kata bos..ini koir untuk AGM, jadi aku join je lah. skali! hamek..kena buat dance performance. bayangkan, 6 lagu terus. dari Hey Ladies, Seksis, Keong Racun, Jai Ho, I Will Survive, Survivor.

amek kau, amek kau. hari-hari training pukul 3 petang sampai pukul 6 sampai terdengar bunyi lemak peha merekah. hahaha! sampai aku jadi nipis. tapi tang peha je degil nak nipis. f.

jadi, ini sedikit gambar.


pertama kali dalam hidup pakai lipsetik meghah. maaf malas nak letak gambar. krkrkrkr. kesimpulan dia, seronok sebab badan jadi fit dan ringan dan boleh pakai jeans size 27 tanpa rasa bimbang. 

ok bai!

2 comments:

Signorina Syima said...

kis... tak dok video ke koir tu??

akiss ferrero. said...

tak adaaaa :)