Thursday, July 25, 2013

sahur in bed

wah, dah separuh ramadhan! how are u guys doing?

puasa kali lain macam pula perut aku ni, seminggu lepas memang tak boleh makan nasi langsung. ingat sebab period. tapi sampai ke hari ni kot. memang sahur-buka makan ringan-ringan sahaja, makan bubur seperti bayi. kalau makan nasi, dia jadi macam...err..

aku bukan apa, risau sejarah mungkin berulang new boyz je. kahkahkah, 15 September 2008 rupa-rupanya peristiwa Wad 3B Katil 9 ni 5 tahun lepas, rasa mcam baru je warded. haih.

so yeah, dah dua minggu puasa memang makan di rumah dengan Aket. jemputan berbuka di luar pun aku banyak tempis. weekend balik berbuka dengan famili. ya, ada kurang. ramadhan pertama tanpa Abah. it is okay, tabah je aku. hari 25hb Julai, dah 5 bulan. Al-Fatihah.

ya, kalau nak tahu tiap pagi sahur kalau tak milo panas, nestum, apple ni saje jadi makan untuk sahur. wahhh swag gitu. kalau rajin goreng nuggets. ;p


this raya would be different. a lot of different. macam mana nak hadap, aku tak pasti lagi. dan, ya. baju raya tak beli lagi :p

ok bai!

1 comment:

Jojet said...

kawan blogger lama dulu!!jumpa semula arinih aku dgn blog ko!
salam beb..dulu penah komen ari2, 3-4 tahun lepas..hehe
salam ramadhan!

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...