Thursday, June 18, 2015

buffet sarapan pagi

tahukah anda, aku ni adalah penggemar sarapan? paling suka kalau hotel punya buffet breakfast. siapa pernah check in dengan aku tahu macam mana banyak dia punya round makan dari nasi lemak - western - bubur - roti bakar - telur - habis semua aku boleh makan.



ini sarapan bufet masa pre-honeymoon masa 1-st anny ececeh, ini pun sikit makanan.

aku teringin sebenarnya makan sarapan kat hotel, tapi tulah kan.. kena tunggu lepas raya hahaha bengong orang sibuk juadah puasa kau pulak sarapan. eih mana hotel ada sahur buffet? :p


ok bai!

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...