Wednesday, July 8, 2015

Still Alice

selaku kipas-susah-mati Kristen Stewart, ketiga-tiga movie terbaru (Still Alice, Camp X-Ray, Clouds of Sils Maria) dia aku dah tonton. kena download sendiri since tak disiarkan kat wayang Malaysia. 

ada lagi short-film lagi belum ada tonton. jadi di sini mahu share yang terbaik antara tiga-tiga tu. Still Alice.

kisah seorang Prof. (Julianne Moore) kena early stage Alzheimer ketika beliau baru berumur 50 and dalam movie ini kita akan lihat camne dia struggle lawan penyakit dia, dengan sokongan famili dia.
 

suami. (Alec Baldwin)

  

anak pertama (Kate Bosworth) dan anak bongsu (Kristen Stewart)


anak tengah, juga seorang doktor. 

a must watch movie, banyak dicalonkan dan menang as Best Actress.

aku dah 2-3 kali ulang tengok tak bosan. salah satu faktor dia maybe pilihan pelakon yang betul. jangan jadi macam Terminator Genisys. hahaha tetiba. 

ok bai.

No comments:

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...