Thursday, July 9, 2015

perangai-seronok-tag-suami-benda-mengada-ngada.

aku dah lama perati perangai isteri-isteri di fb, malah di twisder pun. perangai-seronok-tag-suami-benda-mengada-ngada.

kahkahkah!

contoh,

"isteri hanya perlu di peluk di cium di hargai setelah penat masak jaga anak masak nasik etc etc etc"

eee tak malu ke mintak cium kat depan orang?  asdhdgfjhklklkfjkdgh

lagi contoh,

"tanggungjawap suami terhadap isteri bla bla bla, apa yang isteri mahu daripada suami bla bla bla"

eh, tahu tak bila kau tag suami kau benda gitu menunjukkan macam suami kau tak buat tanggungjawap dia kat kau? macam kau nak mengajar laki kau pulak. tak ke dah menjatuhkan maruah suami kau? boleh mendatangkan fitnah.

bukan ke elok pm tepi, atau whatsapp je terus? sekarang kan canggih. semua pun boleh share kat whatsapp? kenapa KENA kat fb, KENA tunjuk semua orang? apakah niat anda sebenarnya?

eh bulan puasa terlebih bebel pulak aku, suka hati korang lah, fb korang. rumahtangga korang :p aku sebenarnya tulis ni kerana menyokong entri Ladynoe "Wahai Suami, Hargailah Isteri".

ahkak setuju sangat :p

ok bai.

2 comments:

uncle gedek said...

Wahai isteri... malam ni berbuka apa...?

Eh? haha!

akiss. said...

@uncle pm tepi pls hahahaha

Olivenol 1 - Ekzema 0

okay just want to make a short post here. ewah speaking! okay last hari tu aku update sini aku kata last E anak aku tinggal muka ja, and...