Monday, September 20, 2010

Sundae Rayeah!

ok dimulakan dengan what i wear today. sekeping baju polka dots japanese cotton dari Pink Creamer. ha, ok. dah tunjuk dah ketiga-tiga stok beli online ;p

ok since masa raya kedua pakai kurung polka dots disuaikan dengan kain batik dan still nampak anggun, kali ni, sy pakai dengan songket raya tahun lepas. cuma shawl utk raya takde, so belasah tudung lama. ;p

madu tiga bahagia. ini gambar sebelum makan. makan nasik ayam yg sedap. thumbs up!

ya, sampai ibu jari kaki pun nk thumbs up!

ok group foto bekas 5 Sains 1 dan 2. macam rombongan merisik dgn hantaran bekas kuih. eh kenapa aku dan Anem macam pakat baju sama?

dari mata...

jatuh ke hati.

hingga jatuh ke baju saya. matching kan?

pastu makan lah kuih itu x sabar sampai terjelir lidah!

ok masa utk pulang. makasih Anem dan Syahiman di atas jemputan :)

balik rumah, roommate kesayangan saya pula datang beraya di rumah sy. siap bawak anak! eh tak tak. cantiknye tirai di rumah sy tu. eh ok ok. roommate sy yg cantik, rindu kau taw :)

*ayat bodek nak ajak shopping baju wedding jumaat ni ;p*

sambil tgk Ana Rafali perform bertudung. Hannani Kamal, anda pasti suka kan tgk ni? ;p

oh sy jumpa gamba raya paling kool tahun ini!

pastu kami beraya di rumah orang eksiden di puchong. nnti i cerita psl ni. gamba org eksiden tak leh publish sini. pastu kami pun pulang ke rumah sewa tercinta, Rumah Abstrak.

oh ya, lupa nak bagitahu. penjual egg-tart tak dapat beraya bersama kami kerana pergi ke singapura utk meluaskan bisnes beliau. ini ada satu gambar dari dia. *pulanglah, we miss you your egg-tart! muak dah makan kuah kacang, ketupat rendang semua!

tahniah berjaya menggondol anugerah "world greatest egg-tart!"

ok bai.

*siyes xde gamba proper berbaju raya. ;p





3 comments:

chenta said...

polka dot pink?!cantik!!

Adriani said...

Waaaa nak dekat sama la baju raya kita!!!!!!!
leh buat boria! :)))

akiss ferrero. said...

thanks chenta.

adriani, my mom punye sama mcm awak punye, tanah pink, dots putih. haha. nnti leh amek gambar sama ? ;p