Saturday, December 25, 2010

Sejarah Penang Bab 3 : Ferrero di Ferrighi dan Video Klip ;)

ya. sudah sampei ke bab 3 bhaa. cehh baru p penang dah kecoh nak ber-bab2 bagai aku cerita kan? belum p korea lagi kan? suka hati lah puwwwn. ;B
wake up in penang yo! kuar bilik kul 6.50 pagi yo!

muke sebek-sebek je puwwn.

sebelum melintas jalan pun kena pose 'kaki silang sama' ya.
datin wannabe dah sampai yo!

snap gambar pada moment yg btul. terserlah karektor i yg "suka muncung even bukan sedang merajuk". yg sebelah tu mmg suka tiru muke aku yo! tadi tiru kaki aku.

ok in momento salah Aket. korep hidum yo! ok dah annoying asik yo! yo!

sori ket. tetiba je ada entiti.

nak mandi tapi xbawak bikini macam katy perry. err. bai.

main sepak anak ikang!

bajet tak gayat le tuwww? ;p

penunggu.

ehem. tak sabarnye gua tgu gambar gua dan aket, yeay!
main main kejar kejar dengan air.

main loncat-loncat tepi laut plak. tak puas loncat-loncat atas katil. akibat terlampau memuji aket amek gambar dah terel, terus aku punya aksi loncat tiada sudah menjadi lagi. ;p

sementara pakcik ni dengan 'alam' dia.

kami bernyanyi-nyanyi.

dan menyanyi lagi.

main campak-campak topi rm14 baru beli dari chowrasta semalam ;p

ya, sementara dia masih dengan 'alam' dia lagi.


ok abaikan dua gambar di atas.

takhta penunggu batu dah dirampas. ok boleh balik sekarang.

terima kasih atas bantuan. tak sesat langsung di pulau di mana pemandu kereta tak pakai seatbelt, parking tepi jalan 1 lane suka hati, belok sana-sini sendiri tanpa signal. terima kasih.

*ini bukan review hp utk maxis10. hahahaha

ya masa utk bekpes. aku dan ket je oder teh-o.

orang lain semua "teh tarik onna"!

dinding kedai cantik. roti canai sedap !

bertukar pakaian utk ke swimming pool. masa ni happy semacam dohh!
tapi akibat insiden geli loya wekkk tgk lelaki pakai spender terjun kolam. terus ajak Ket balik bilik berenang dalam bath tub dalam bilik air hotel kami sahaja. eh lelaki yg terjun tadi bukan Jabbe ye, dia sedang berenang atas tilam dari tadi lagi. topup tidorlah ngeng.

ok lepas ni nak letak video kami menyanyi lalala. tp malu lah nak letak. sbb bos Azyzy aku kata 'gedik molek'. apa tu, bahasa kelate kawe dok pehe!? hahaha. ok. tgk malam ni kalo free ye. tata!

ok fine. nak tgk jugak TEKAN SINI UNTUK VIDEO KLIP GEDIK KAMI. :B

baca juga :
Sejarah Penang Bab 1 : Perjalanan KL-PNG.
Sejarah Penang Bab 2 : Malam Minggu :)

ok bai!



3 comments:

Syima Syaz said...

eh kawan balqis tu jabbe production ke?
igt nak usha2 untuk videography w-day kang...
kim slm ek...hehehehe

akiss ferrero. said...

a ah kawan lama tu. usha la kat web dia tu, nice taw hasil dia. sebut nama akiss mintak diskaun, haha.

Syima Syaz said...

hehe ote